Közbeszerzési pályázatfigyelés

Szakmai munkája mellett nem jut ideje naponta átvizsgálni a Közbeszerzési Értesítőt és Európai Unió közbeszerzési honlapját, a TED-et? Kapacitás, vagy közbeszerzési szakértelem hiányában nem értesül azokról a közbeszerzésekről amelyekben ajánlatot tehetne?

Bízza ránk a pályázatfigyelés nem túl érdekes, de annál fontosabb és hasznosabb feladatát!

Naponta átvizsgáljuk a Közbeszerzési Értesítőben, a TED-en megjelenő hirdetményeket, valamint az EKR rendszerben közzétett összefoglaló tájékoztatókat. Feldolgozzuk, és a megfelelő találatokat megküldjük Önnek.

 

  • Mit kell tennie?

Ön – úgynevezett “kulcsszavakkal” – meghatározza azokat a tevékenységi köröket, termékeket, szolgáltatásokat, ajánlatkérőket amelyek fontosak Önnek vagy cégének. A kulcsszavak és az egyeztetett kondíciók alapján átvizsgáljuk az adatbázisokat és értesítjük Önt azokról a közbeszerzésekről, amelyekben cége Ajánlattevő lehet. Az értesítés formáját az Ön igényeihez igazítjuk.

  • Miért jó ez Önnek?

Nem előre elkészített „panelek” közül kell választania. A kulcsszavakat minden esetben Ön határozza meg, mi pedig biztosítjuk a testre szabott monitorozást

A keresést és a válogatást szakemberek végzik, akik átnézve az adatokat, döntést tudnak hozni, hogy az adott közbeszerzés megfelel-e az Önök cégének. Így pontosabb listázást biztosítunk, mint egy számítógépes keresőmotor.

A megküldésre kerülő hirdetményeket rangsoroljuk és rövid szakmai véleményezéssel is ellátjuk, ezzel is segítve az Ön sikeres Ajánlattételét.

A megküldésre kerülő hirdetményekre – megegyezés szerint – 48 órán belül újra emlékeztetjük, szükség esetén konzultálunk.

  • Milyen esetben érdemes pályázatfigyelést kérnie?

ha tudni akar az új és szakmailag Önt érintő ajánlati, vagy részvételi felhívásokról,

ha Ön saját szakmai munkáját végzi, és nem szeretne, vagy nem tud időt pazarolni pályázatok böngészésére,

ha szeretné, hogy közbeszerzési szakember szemmel válogassunk a pályázatok között Ön helyett.