Rólunk

Cégünk a költségek minimalizálását szem előtt tartva, nem foglalkoztat folyamatosan szaktanácsadókat. Kapcsolatom a szaktanácsadó kollégákkal a kölcsönösség elvén működik, munkánkat projekt jelleggel végezzük. Így akkor és annyi kolléga kerül bevonásra a feladatok ellátására, amikor és ahány főre szükség van. Természetesen, ha valamelyik megbízónk feladatait nem személyesen látom el, hanem valamely kollégám, az Ő bemutatása megfelelő időben megtörténik, és az elvégzett munkáért minden esetben szakmai felelősséget vállalunk.

Prisznyák András, ügyvezető:

Gépészmérnöki diplomámat 1996-ban szereztem, a Bolyai János Katonai Műszaki Főiskolán. 15 év mérnöki tevékenység közben – melyből 14 évet a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság állományában töltöttem – jelentős tapasztalatokra tettem szert az ellátás és a beszerzés területén.

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán, vállalatgazdálkodási szakirányon 2010-ben végeztem, mint okleveles közgazdász.

2012 januárjától az Országos Mentőszolgálat Anyaggazdálkodási és Közbeszerzési osztályát vezettem. A közbeszerzési gyakorlat mellett közbeszerzési referens képesítést szereztem. 2015 májusától mint független közbeszerzési szaktanácsadó tevékenykedem.

A 2015 novemberében megújult “Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó” minősítéssel rendelkezem.

Közbeszerzési tapasztalatom az egészségügyi területen túl az oktatási, felsőoktatási és az önkormányzati szektor szereplőire is kiterjed. Ajánlatkérői oldalon szinte valamennyi szektor érintettjeit képviseltem már, beleértve a támogatás által ajánlatkérővé vált gazdasági szereplőket is.

Az Ajánlattevői oldal résztvevőit is segítem tanácsadással, meghagyva természetesen a szakmaspecifikus ajánlati elemek szabadságát (és felelősségét), de helytállva szakmailag a közbeszerzéssel összefüggő ajánlatkérői  – és jogszabályi – előírásoknak való megfelelésért.

Kiemelt figyelmet fordítok a megbízói igények és szakmai teljesítmények teljes körű összhangba hozására az adott közbeszerzési eljárás egyedi feltételeivel és a hatályos jogszabályokkal, hatósági vagy egyéb előírásokkal.

Közbeszerzés szakmai segítséget nyújtok mind saját, mind Uniós forrásból megvalósított beszerzések lebonyolításában. Feladataim ellátása során célom a kiemelkedő hatékonyság és színvonal biztosítása. Vállalkozásom fejlesztése során is ezek az elvek vezérelnek, megkímélve partnereimet olyan költségektől, amelyek nem a nekik nyújtott szolgáltatás díjai. A “home-office” jellegű működéssel minimális költségek mellett maximális teljesítményt nyújthatok megbízóim számára.