Rólunk

Cégünk a költségek minimalizálását szem előtt tartva, nem foglalkoztat folyamatosan szaktanácsadókat. Kapcsolatom a szaktanácsadó kollégákkal a kölcsönösség elvén működik, munkánkat projekt jelleggel végezzük. Így akkor és annyi kolléga kerül bevonásra a feladatok ellátására, amikor és ahány főre szükség van. Természetesen, ha valamelyik megbízónk feladatait nem személyesen látom el, hanem valamely kollégám, az Ő bemutatása megfelelő időben megtörténik, és az elvégzett munkáért minden esetben szakmai felelősséget vállalunk.

PA

Prisznyák András, ügyvezető:

Gépészmérnöki diplomámat 1996-ban szereztem, a Bolyai János Katonai Műszaki Főiskolán. 15 év mérnöki tevékenység közben – melyből 14 évet a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság állományában töltöttem – jelentős tapasztalatokra tettem szert az ellátás és a beszerzés területén.

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán, vállalatgazdálkodási szakirányon 2010-ben végeztem, mint okleveles közgazdász.

2012 januárjától az Országos Mentőszolgálat Anyaggazdálkodási és Közbeszerzési osztályát vezettem. A közbeszerzési gyakorlat mellett közbeszerzési referens képesítést szereztem. 2015 májusától mint független közbeszerzési szaktanácsadó tevékenykedem.

A 2015 novemberében megújult “Felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó” minősítéssel rendelkezem.

Miniszterelnökség_határozat_PA

Közbeszerzési tapasztalatom az egészségügyi területen túl az oktatási, felsőoktatási és az önkormányzati szektor szereplőire is kiterjed. Ajánlatkérői oldalon szinte valamennyi szektor érintettjeit képviseltem már, beleértve a támogatás által ajánlatkérővé vált gazdasági szereplőket is.

Az Ajánlattevői oldal résztvevőit is segítem tanácsadással, meghagyva természetesen a szakmaspecifikus ajánlati elemek szabadságát (és felelősségét), de helytállva szakmailag a közbeszerzéssel összefüggő ajánlatkérői  – és jogszabályi – előírásoknak való megfelelésért.

Kiemelt figyelmet fordítok a megbízói igények és szakmai teljesítmények teljes körű összhangba hozására az adott közbeszerzési eljárás egyedi feltételeivel és a hatályos jogszabályokkal, hatósági vagy egyéb előírásokkal.

Közbeszerzés szakmai segítséget nyújtok mind saját, mind Uniós forrásból megvalósított beszerzések lebonyolításában. Feladataim ellátása során célom a kiemelkedő hatékonyság és színvonal biztosítása. Vállalkozásom fejlesztése során is ezek az elvek vezérelnek, megkímélve partnereimet olyan költségektől, amelyek nem a nekik nyújtott szolgáltatás díjai. A “home-office” jellegű működéssel minimális költségek mellett maximális teljesítményt nyújthatok megbízóim számára.