Közbeszerzési szaktanácsadás, lebonyolítás

Közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása. Szaktanácsadás ajánlatkérőknek és ajánlattevőknek. Közbeszerzési kötelezettség vizsgálata, beszerzési igények osztályozása, közbeszerzési terv elkészítése, szabályzat aktualizálása vagy elkészítése. Pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás, pályázatírás. Pénzügyi tanácsadás, pénzügyi elemzés. Projektmenedzselés.


Önnek is gondot okoz a közbeszerzés? Már a tervezési időszakban átgondolni, mely beszerzéseket kell egybeszámítani és melyeket nem? Melyik beszerzés fog közbeszerzési kötelezettség alá esni és melyik nem? Mikor és milyen adatok alapján célszerű megkezdeni a közbeszerzésre való felkészülést, mik az eljárás lépései és ezeket hogyan kell jogszerűen végrehajtani? Milyen esetben kell igénybe venni a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadót?

Ezek és még sok számos más kérdés merül fel a gazdálkodási időszak során. Ha nem szeretne a jogszabályok erdejében bolyongani, ha szeretné látni azt a bizonyos “fény”-t az alagút végén, forduljon hozzánk.

A solvendis szó latinul azt jelenti “megoldó”. Partnereink számára válaszokat, megoldásokat, magát a “Megoldót” biztosítjuk, hogy a közbeszerzés ne problémát jelentsen, hanem megoldást.